Pődör Zoltán: „Támadás érte a közösségünket”

Egy újságcikk miatt hívott össze rendkívüli sajtótájékoztatót az SZKKA.

„Tegnap egy aljas támadás érte a közösségünket” – jelentette be csütörtök reggel egy rendkívüli sajtótájékoztatón a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia klubvezetője.

Pődör Zoltán emlékeztetett, hogy az utóbbi időben közéleti szerepet vállalt (a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje lesz Hivatalosan is Lenkai Nóra a Fidesz polgármester-jelöltje Szombathelyen February 15. 20:25 a júniusi választáson), ezért szerinte folyamatos támadások érik, a városvezetés próbálja ellehetetleníteni a klubot, nem kapnak városi támogatást. Feltételezése szerint ennek a támadásnak egy része egy tegnapi újságcikk is, amellyel a városvezetés átlépett egy határt.

Az eseményen a sportolók mellett megjelentek a szülők képviselői is, akik támogatásukról biztosították a klubot.

A sajtótájékoztatón megjelentek a sportolók és a szülők képviselői is
Józing Antal

Mivel lapunk – bevalljuk férfiasan - nem volt képben az ügyben, a sajtótájékoztató után kis extra magyarázatot kért Pődör Zoltántól.

Kiderült, hogy egy helyi lap – amely a klubvezető szerint a helyi városvezetés szócsöve – politikai okokból egy két évvel ezelőtti eseményt elevenített fel tegnap, amikor egy fiatal sportolót eltanácsoltak a klubtól. A klubvezetőt akkor elmarasztalta a szövetség az eltanácsolásának módja és közlése miatt, mivel érzelmileg bántalmazta ezzel a sportolót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!