Rajtol az Európa-bajnokság, nagy reményekkel utaznak Antalyába a vasi kickboxosok

Négyen képviselik megyénket a magyar válogatottban.

Hamarosan rajtol a kick-box Európa-bajnokság a törökországi Antalyában. Vas megyét négy fiatal sportoló képviseli a magyar válogatottban, Dancsó Zoltán szövetségi kapitány szerint pedig ha mindenkinek kijön a lépés, fényes sikerek születhetnek.

Dancsó egyébként kettős funkciót tölt be a kontinensviadalon, hiszen egyszerre képviseli a válogatottat mint szövetségi kapitány, illetve edzőként a Controll SE-t.

Controll SE

És hogy ki az a négy vasi kickboxos, aki indulási jogot szerzett az antalyai Európa-bajnokságra? A Controll SE-ből Szmolek Emánuel (-84 kg Light és Kicklight) és Varga Martin (-69 kg Kicklight), az Agrobio Classicot pedig Csejtey Gábor (Masters kategória -63kg Light és pointfighting) és Holczmüller Bence (-89 kg Light és Kicklight) képviseli majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport