Rangos üzleti díjat nyert egy vasvári vállalkozás

A MIELL Quality piacvezető kategóriában hozta el az első díjat.

Évente osztja ki a rangos elismerést az Enterprise Investors, Kelet-Közép-Európa legrégebbi és egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája.

Az eseményen az eddigiekhez hasonlóan idén is a „Piacvezető” és a „Feltörekvő” kategóriákban, összesen 30 magyarországi kis- és középvállalatot ismer el díjjal vagy oklevéllel a szakmai zsűri. A legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozások teljesítményét régiónként – Nyugat-, Közép-, és Kelet-Magyarország – díjazzák.

A „Piacvezető” kategóriába olyan cégek kerültek, amelyek árbevétele 2017-ben már meghaladta a 3 milliárd forintot.

Botfa Bálint (kozépen) a díjjal
Nyugat.hu

A Miell Quality Kft. a nyugat-magyarországi régiót képviselve első helyen végzett. A minőségellenőrzés főtevékenységgel rendelkező cég mögött egy gyógyszeripari vállalkozás áll Közép-Magyarországról, míg a dobogó harmadik helyét egy kelet-magyarországi nyílászáró gyártó és forgalmazó foglalta el.

A vasvári székhelyű MIELL Quality Kft. tulajdonos ügyvezetője Botfa Bálint így nyilatkozott a díjátadón:

Az elmúlt években számtalan piaci kockázatnak voltunk kitéve. Az egyre mélyülő munkaerőhiány komoly kihívás elé állít szinte minden piaci szereplőt, így a mi vállalkozásainkat a MIELL Group cégcsoportot is. Ennek ellenére kiemelkedő teljesítményt értünk el, büszként vettük át a díjat. A siker hátterében kétségkívül ott áll a tudatos szervezet fejlesztésünk, cégvezetőink kompetenciája és az országszerte közel 1000 munkavállalónk pontos, precíz hozzáállása. Ez igazi csapatmunka volt, ugyanígy folytatjuk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság