Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rauscher Miksa díjat kapott Mátis Barna

Ő tervezte a Brenner iskolát is. A Vas Megyei Építész Kamara alakulásának 25. évfordulóján tüntették ki.n tüntették ki.

A Vas Megyei Építész Kamara alakulásának 25. évfordulóján Rauscher Miksa díjat kapott Mátis Barna építészmérnök, akinek kéznyoma már most látszik Szombathelyen és Vas megyén. Munkái között van több műemléképület felújítása, a Büki Gyógyfürdő bővítése, majd az új bejárat létrehozása, a Savaria Mozi árkádja és az ott található üzletek kialakítása, a volt Epcos-terület városfejlesztési akcióterve, a Mesevár óvoda átalakítása. A Brenner János-iskolával Építőipari Nívódíjat nyert.

Brenner János általános iskola és gimnázium

1993-ban diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karán, tervezés szakirányon. 1994-ben kezdett a Mátis és Egri Tervező Kft. jogelődjénél, a Mátis és Mangliár Tervező Bt.-ben építész tervezőként dolgozni, 2011-től cégtulajdonosi és ügyvezetői feladatokat is ellát. 1996-ban Vicenzában project manager diplomát szerzett.

Mátis Barna kitüntetése
Facebook

2009 óta tagja Szombathely Megyei Jogú Város Településrendezési és Építészeti Műszaki Tervtanácsának, 2014 óta Szombathely Megyei Jogú Város Értéktár Bizottsága tagjaként is dolgozik. 2010-2018 között a Vas Megyei Építész Kamara alelnökeként sok érdekes kiállítás és egyéb esemény megszervezésében vett részt, települési főépítészi teendőket lát el több településen. Külsős óraadóként és konzulensként részt vett a Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Ipari Termék- és Formatervező Mérnök képzésében.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet