Remekül teljesítettek a szombathelyi kickboxosok Törökországban

Holczmüller Bencének ez volt élete első versenye, Csejtey Gábor pedig rutinos versenyzőként, család és munka mellett állt helyt.

A szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club két versenyzője utazott múlt héten a Felnőtt és Master Class Európa-bajnokságra Törökországba. A versenyre közel 1000 nevezés érkezett 852 versenyzőtől.

Holczmüller Bence nagyon tisztességesen helytállt élete első versenyén. Szoros mérkőzést vívott az új Európa-bajnokkal, akitől sajnos vereséget szenvedett, így mindkét szabályrendszerben 5. helyezett lett.

Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club

Csejtey Gábor rutinos versenyzőként, család és munka mellett remek teljesítményt produkált. Második illetve harmadik helyezett lett két szabályrendszerben.

„Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő edzőjüknek, Mayer Gábornak” – mondta lapunknak Kovács Gábor edző.

Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club

Eredmények:

 • Csejtey Gábor
  Master Class light-contact 63kg – ezüstérmes
  Master Class pointfighting 63kg – bronzérmes
 • Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club

 • Holczmüller Bence
  Felnőtt light-contact -89kg – 5. hely
  Felnőtt kick-light -89kg – 5. hely
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport