Remeteként él Körmenden Tánczos Gábor

Népkonyhán eszik, édesanyjával együtt elszigetelten él a társadalomtól Tánczos Gábor, a körmendi gyermekgyilkosság elítéltje.

1998. április 1-jén meggyilkolták a 11 éves H. Zsófiát a kislány családjának lakásán. A bűncselekményt az akkor 19 éves Tánczos Gábor a rendőröknek többször beismerte, de a bíróságon visszavonta Utolsó szó, két napon át 2002. January 31. 02:01 vallomását, és azóta következetesen hangoztatja ártatlanságát.

Szabadulása Elhagyta a börtönt Tánczos Gábor 2008. January 20. 11:53 után ártatlanságát akarta bizonyítani, majd azt tervezte, hogy külföldön vállal munkát, hogy egyrészt a Magyarországon maradó édesanyját is támogathassa, hiszen meg szeretné neki köszönni, hogy a rácsok mögött sem hagyta cserben. Minden arra utal azonban, hogy nem sikerült a szegénységből kitörnie.

A Bors megtudta: Tánczos Gábor továbbra is az édesanyjával él egy háztartásban. Csak egymásban bíznak, alig tartják valakivel a kapcsolatot. A létminimum alatt élnek, az étkezést is a népkonyháról oldják meg. Szinte ki sem mozdulnak, az önkormányzat naponta szállítja nekik az ebédet.

Ha nem kapnák ezt a segítséget, már rég éhen haltak volna. Igazából nem nagyon lehet mit tenni értük – mondta a Borsnak Tánczosék egyik szomszédja. Gábor szinte egyáltalán nem teszi ki a lábát a lakásból, Gyöngyi is csak akkor, ha nagyon muszáj.

Például, ha el kell intéznie valamilyen hivatalos ügyet. Nagyon ritkán lehet az utcán látni. Olyanok, mint a remeték – magyarázta az egyik ismerősük, aki szerint a két tagú család szinte retteg az emberekből.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű