Újabb baleset a hírhedt kereszteződésben: Renault teherautó hajtott Toyota elé Szombathelyen

Egy bolti kamera felvétele alapján a balesetet okozó fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a szombathelyi Nádasdy Ferenc és Szelestey László utcák kereszteződésében pénteken reggel.

Egy Renault teherautó vezetője az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére lassítás nélkül hajtott be a kereszteződésbe, ahol nekiütközött az oldalának egy belváros felé tartó, szabályosan közlekedő Toyota.

A személyautóból két embert szállítottak a mentők kórházba. Az ütközést ezúttal is rögzítette az ablakon keresztül a Mikroshop elektronikai alkatrész szaküzlet vevőteret figyelő kamerája. Rendszeres nézőink már több ilyen felvételt láthattak ebből a kereszteződésből.

A teherautó vezetőjének a stop - táblán kívül az útburkolati jelzéseket is észlelnie kellett volna. Ő egyébként nem sérült meg a balesetben. A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló