Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőröket küldött a Nyugat szerkesztőségére a Citistar Selencion szervezője

Nemrég írtunk egy oknyomozó anyagot egy nagyon furcsa szombathelyi díjról. A díj exrendőr főszervezője rendőröket küldött a Nyugat szerkesztőségébe. Hogy igazából milyen jogon és jogszabály alapján jöttek hozzánk a rendőrök, mi sem tudjuk… 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március 17-én jelent meg írásunk Citistar Selencion díjról Egy furcsa díjátadó Szombathelyen: Citistar Selencion 2013. March 17. 08:00 , amelyet 2009-ben alapították, de eddig már hétszer választottak év emberét, sőt a piaci igényeknek megfelelően az év rétesháza, pilates oktatója vagy éppen menüje is oklevelet kap. Arról is írtunk, hogy valószínűleg nem hiába osztanak a legfurcsább kategóriákban díjakat, ugyanis általában a díjátadó vacsoráért és miegyébért is fizetni kell.

Kiszállt a rendőrség a Nyugat szerkesztőségébe - főszerkesztőnk épp leírja a rend egyébként udvarias őreinek azonosítóit
Nyugat.hu
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Azóta több olvasói hozzászólás is érkezett a Nyugathoz, amely alátámasztotta írásunkat. Cikkünk megjelenése után több kollégánknál is jelentkezett N. Imre főszervező (nyugdíjas rendőr), így főszerkesztőnknél is. Elmondtuk neki, leírhatja nekünk a véleményét, vagy – ahogy ő akarta – természetesen a bírósághoz is fordulhat vélt igazáért.

Március 19-én déltájban megjelent szerkesztőségünkben N. Imre, akinek ismét elmondtuk lehetőségeit, ám nagyon indulatosan viselkedett, s hiába adtunk volna neki névjegyet, s közöltük, hogy minden adatunk megtalálható az impresszumban, ő főszerkesztőnk személyi igazolványát követelte. Majd miután nem kapta meg, közölte: ránk küldi a rendőröket.

N. Imre így jelzett kollégánknak a folyosóról a rendőrők megérkezése után
Nyugat.hu

Magunk se tudtuk, komolyan vegyük-e ezt az egészet, ám N. Imre lecövekelt a szerkesztőség ajtaja előtt – gondolom, nehogy elmeneküljünk -, s hamarosan megjelent két rendőr. Közölték, hogy főszerkesztőnket keresik, majd el akarták kérni a személyi igazolványát beazonosítás végett. Mondván, hogy valaki feljelentést tett ellene és azonosítaniuk kell. Ismét elmondtuk, hogy minden adatunk elérhető, s miután cégünk ügyvédjével is beszéltek - aki kérdőre vonta őket, milyen jogon akarják igazoltatni a főszerkesztőt egy cikk miatt - távoztak.

Sem mi, sem ügyvédünk nem talált rá magyarázatot: vajon miért, milyen jogszabály alapján jelentek meg N. Imre hívásra a rendőrök a Nyugat.hu szerkesztőségében. Ezért Szombathely rendőrkapitányához fordulunk az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Egy furcsa díjátadó Szombathelyen: Citistar Selencion

2009-ben alapították a díjat, de eddig már hétszer választottak év emberét, sőt a piaci igényeknek megfelelően az év rétesháza, pilates oktatója vagy éppen menüje is oklevelet kap.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés