„A Fidesz-kormány ne nyerészkedjen a magyar családok rezsijén!” – RezsiSTOP Szombathelyen

Bokányi Adriennel (MSZP szombathelyi elnöke), Kunhalmi Ágnessel (MSZP társelnöke), Harangozó Tamással (MSZP frakcióvezető-helyettese) és Márton Rolanddal (székesfehérvári önkormányzati képviselő).

A Magyar Szocialista PártRezsiSTOP fórum elnevezéssel szakmai-társadalmi párbeszédet szervez országszerte, szakértők bevonásával és meghívásával beszélgetnek a Magyarországon kialakult extrém rezsi- és energetikai helyzetről.

Szombathelyen december 2-án, péntek 16 órakor tart fórumot a párt a Berzsenyi Dániel Könyvtár 4. emeleti konferenciatermében. (9700 Szombathely, Dr. Antall József tér 1.) Ott lesz Bokányi Adrienn (MSZP szombathelyi elnöke), Kunhalmi Ágnes (MSZP társelnöke), Harangozó Tamás (MSZP frakcióvezető-helyettese) és Márton Roland (székesfehérvári önkormányzati képviselő) is.

MSZP

„RezsiSTOP-ra van szükség, nem fideszes megszorításokra! Az MSZP javaslatai, amelyekkel azonnali segítséget lehetne nyújtani az embereknek a rezsiválságban” – írja a párt.

1. A Fidesz-kormány ne nyerészkedjen a magyar családok rezsijén!
2. Garantált alapszolgáltatást mindenki számára a lakóhelyén!
3. Legyen 5%-os az ÁFA a lakossági energiaáron a mai 27% helyett
4. Országos szigetelési programot minden lakóépületre!
5. Ingyenes előre fizető mérőt, és visszakapcsolást a vezetékes energiaellátásba!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló