Riporterekkel tölti fel műsorvezetői gárdáját az RTL

Többségük a közönség számára teljesen ismeretlen.

Több új műsorvezető is feltűnik az RTL hírműsoraiban a következő időszakban - írja a csatorna pénteki közleményében. Az új műsorvezetők azonban nem máshol feltűnt arcok, hanem többnyire ismeretlen, fiatal riporterek lesznek.

Nagy újdonság, hogy ezúttal nem lesz férfi műsorvezetője a Fókusznak, a néhány napja távozó Személyes konfliktus miatt távozik egy újabb RTL-es műsorvezető a csatornától 2023. April 14. 08:43 Tokár Tamást helyét ugyanis egy hölgy, Kecsmár Alexandra veszi át. A csatorna hírigazgatója, Kotroczó Róbert azt mondta, a lépéssel szerették volna megtörni a korábbi szokást, miszerint egy műsort legalább egy nő és egy férfi vezessen.

Változások a Híradóban és az Időjárás-jelentésben

A csatorna azt írja, az RTL Híradó késő esti kiadását a jövőben Major Eszter és Rábai Balázs felváltva vezeti majd, hozzájuk csatlakozik új műsorvezetőként az RTL szenior politikai riportere, Kéri Barna.

Péntek estétől két új időjós, Szilágyi Eszter és Kókai Ádám is csatlakozik a csapathoz, mindketten az Országos Meteorológiai Szolgálattól érkeznek az RTL-hez, képernyős munkájuk mellett főállásban továbbra is az OMSZ munkatársai maradnak. Hozzátették, Pataki Zita és Vaszkó András továbbra is marad a csatornánál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű