Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jordán Tamás is feltűnt borostásan - a Rotary bálon jártunk

Az elitbálok sorát erősíti a jótékonysági Rotary Club Szombathely bálja. A hangulat ennek ellenére egyáltalán nem nevezhető visszafogottnak, a bálozók önfeledten mulattak a Hotel Claudius elegánsan feldíszített termében.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idén Mexikóból és Brazíliából érkezett cserediákokkal találkoztunk, akik szombathelyi iskolában tanulva ismerkednek a magyar nyelvvel és kultúrával. (Velük egy későbbi cikkben bővebben foglalkozunk.)

Rotary bál 2013.
Jobbról balra: mexikói, brazil és magyar diák a Rotary bálon
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az este folyamán derültséget keltett Jordán Tamás színházigazgató feltűnése, majd magyarázkodása a fellépés előtt: megtudhattuk, hogy nem ápolatlanul érkezett a bálba, hanem szerepre készül, ezért kezdte növeszteni a szakállát.

Rotary bál - Hotel Claudius 2013.
Második képgalériánk a bálról
Mészáros Zsolt

A Rotary bálon adták át a Rotary Club Szombathely alapítójáról, Kiss Sándorról elnevezett díjat, amit a megyéhez kötődő fiatal és tehetséges alkotó kaphat. Ezúttal Balogh János vehette át az elismerést Lessenyei Mártától, Kiss Sándor özvegyétől. A Weöres Sándor Színésze a Szigorúan ellenőrzött vonatok előadása után indult a díjátadóra.

Rotary bál 2013.
Balogh János az első színész, aki átvehette ezt az elismerést
Tánczos Mihály

Lessenyei Márta az idén is nagyon jól érezte magát a bálban, de a fényképezőgépek még mindig zavarják a Zsennyén élő szobrászművészt. Alkotásaiból az Életünk folyóirat állított össze egy galériát, amit ide kattintva tekinthetnek meg Olvasóink.

Rotary bál 2013.
Lessenyei Márta a Rotary bálon
Tánczos Mihály

A bál ideje alatt a Hotel Claudius egy másik termében esküvői mulatság zajlott, több gyerekkel. A kicsik persze kiszúrták a Rotary bál asztalain a lufikat és sóvárogva nézték azokat, amikor éppen arra jártak. A díjátadó után az egyik asztaltársaságtól megkérdeztük, elcsenhetjük-e a lufijaikat? Pillanatokon belül több asztal dekorációja is a kezünkben landolt, majd nem sokkal később már a gyerekek szaladgáltak boldogan a léggömbökkel. Amikor odamentek a bejárathoz integetve megköszönni a lufikat, akkor a rotarysok "elkapták" és megtáncoltatták őket.

Rotary bál 2013.
A Rotary bál vendégei egy másik rendezvény gyerekeinek is nagy örömet okoztak
Tánczos Mihály
A Rotary Club Szombathely a második világháború végén megszűnt klubok után 1993. májusában alakult újjá, azaz az idén ünnepli a 20. születésnapját. A klubról bővebben itt olvashatnak .
Rotary bál - Hotel Claudius 2013.
Jókedv a jótékonysági bálon
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Horvát bál a Tó Vendéglőben

Idén is megtelt az étterem mindkét szintje a bálozókkal, képgalériában örökítettük meg őket.

Vasi Megyebál képeken és videón

A vendégek érkezésétől a tombolasorsolásig nyomon követtük a Vasi Megyebált. Azt is, hogy ki nyerte el az Év Vasi Embere 2012. címet.

Amíg bent bulizik az elit, addig kint ételért állnak sorba

Idén is ételosztás volt a Megyebál előtt - bent mulattak a tehetősebb polgárok, kint pedig élelmiszert osztottak a rászorulóknak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés