Sajtóreggelin kért korrekt tájékoztatást Bana Tibor, Vas megye független országgyűlési képviselője

A volt jobbikos képviselő nemrég egyesületet alapított.

Sajtóreggelit tartott Szombathelyen Bana Tibor, Vas megye független, volt jobbikos Bana Tibor, Vas megyei országgyűlési képviselő kilépett a Jobbikból 2020. March 02. 17:07 országgyűlési képviselője. A találkozás célja bevallottan az volt, hogy erősítse a Vas megyei sajtóval meglévő kapcsolatait.

A megye egyetlen ellenzéki országgyűlési képviselőjeként korrekt tájékoztatást kért, legyen szó parlamenti javaslatairól, a 2022-es kormányváltás érdekében végzett tevékenységéről vagy a Közösen Vas Megyéért Egyesület munkájáról. Ezt az egyesületet nemrég több helyi ellenzéki társával alapította.

A beszélgetésen országos és megyei kérdésre is kitértek Rába Kálmánnal, az egyesület elnökhelyettesével, Vas megyei közgyűlési képviselővel és Bedők Zsolttal, Bana asszisztensével közösen.

Bana Tiborral márciusban készítettünk interjút Bana Tibor: Nem láttam, hogy a Jobbik valódi alternatívát kíván felmutatni a mostani vezetéssel szemben 2020. March 26. 07:53 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t