Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sapkába szerelt kamerával figyelt meg öltözködő gyerekeket a győri strandon

Mintha egyre több ilyen ügy lenne.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A fejlődő digitális technikának nem várt mellékhatási is lehetnek.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája - az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónap időtartamra - elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint a napokban egy győri strandon a sapkájába szerelt kamerával öltözködő gyerekeket figyelt meg .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A bíróság a gyermekpornográfia miatti megalapozott gyanú fennállását megállapította és a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó bírói engedélyes kényszerintézkedés elrendelését indokoltnak látta.

A bíróság határozatának indokolása szerint a letartóztatás elrendelésének törvényi feltételei közül az eljárás nehezítésének, továbbá a bűnismétlésnek a veszélye is fennáll, ezért a kényszerintézkedés elrendelése indokolt.

A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés