Tényleg történik valami? - Körbekordonozták a Savaria Hotelt

Egy hónapja vegyvédelmi ruhás embereket láttunk az épületben.

Körbekordonozták a Savaria Hotelt - vette észre kollégánk hétfő délután. Ráadásul ez a kordon fémből készült, nem az a műanyagszalagos megoldás, amit hat évvel ezelőtt használtak Elverte a jég a Savaria Nagyszállót 2016. July 21. 11:25 itt, amikor a lehulló tetőcserepektől kellett félteni a járókelőket.

Körbekornozták a Savaria hotelt
Pataki Gergő

Úgy tűnik, mégis történik valami a mostoha sorsú épülettel, egy hónapja vegyvédelmi ruhás embereket láttunk benne, Nyitott ablakok és kérdések – Tisztítják a Savaria Hotelt 2022. August 31. 15:56 és az ablakok is nyitva voltak. Akkor arra gondoltunk, hogy fertőtlenítés zajlik a hotelben, hiszen nagyon régóta zárva van.

Pataki Gergő

Akkor felhívtuk a tulajdonos cég vezetőjét, ő azonban titoktartásra hivatkozott, és nem válaszolt kérdéseinkre, az önkormányzat annyit közölt, hogy az ott folyó munkálatokról a tulajdonos tud információt adni.

Pataki Gergő

Most viszont valóban történik valami, ami már régóta esedékes lenne a belváros közepén álló, műemlék épületnél.

A Savaria Hotel történetét nem is olyan régen tényfeltáró cikkben Jön az ébredést hozó csók a NERcegtől? – A Savaria Szálló története (2. rész) 2022. July 08. 18:36 írtuk meg, remélhetőleg most új fejezet kezdődik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jön az ébredést hozó csók a NERcegtől? – A Savaria Szálló története (2. rész)

17 éve alussza Csipkerózsika-álmát Szombathely egyik legszebb épülete. Alaposan utánanéztünk a tündérmese fordulatainak és szereplőinek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet