Tényleg történik valami? - Körbekordonozták a Savaria Hotelt

Egy hónapja vegyvédelmi ruhás embereket láttunk az épületben.

Körbekordonozták a Savaria Hotelt - vette észre kollégánk hétfő délután. Ráadásul ez a kordon fémből készült, nem az a műanyagszalagos megoldás, amit hat évvel ezelőtt használtak Elverte a jég a Savaria Nagyszállót 2016. July 21. 11:25 itt, amikor a lehulló tetőcserepektől kellett félteni a járókelőket.

Körbekornozták a Savaria hotelt
Pataki Gergő

Úgy tűnik, mégis történik valami a mostoha sorsú épülettel, egy hónapja vegyvédelmi ruhás embereket láttunk benne, Nyitott ablakok és kérdések – Tisztítják a Savaria Hotelt 2022. August 31. 15:56 és az ablakok is nyitva voltak. Akkor arra gondoltunk, hogy fertőtlenítés zajlik a hotelben, hiszen nagyon régóta zárva van.

Pataki Gergő

Akkor felhívtuk a tulajdonos cég vezetőjét, ő azonban titoktartásra hivatkozott, és nem válaszolt kérdéseinkre, az önkormányzat annyit közölt, hogy az ott folyó munkálatokról a tulajdonos tud információt adni.

Pataki Gergő

Most viszont valóban történik valami, ami már régóta esedékes lenne a belváros közepén álló, műemlék épületnél.

A Savaria Hotel történetét nem is olyan régen tényfeltáró cikkben Jön az ébredést hozó csók a NERcegtől? – A Savaria Szálló története (2. rész) 2022. July 08. 18:36 írtuk meg, remélhetőleg most új fejezet kezdődik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jön az ébredést hozó csók a NERcegtől? – A Savaria Szálló története (2. rész)

17 éve alussza Csipkerózsika-álmát Szombathely egyik legszebb épülete. Alaposan utánanéztünk a tündérmese fordulatainak és szereplőinek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet