Épül a Savaria Stonehengeből a gyorsforgalmi út

Végre nem vicc, tényleg elindult az útfelújítás a 86. számú főút Szombathely-Vát közti szakaszán.

Reggel kaptuk a hírt, hogy végre megkezdődtek a leendő M85-M86-os gyorsforgalmi út Szombathely és Vát közötti szakaszának építési munkálatai. Az építkezésen Szombathely és Vát között 6,2 kilométeren új nyomvonalon, 3 kilométeren pedig melléépítéssel kétszer két sávos főutat alakítanak ki. Rövidesen a helyszínen is körbenézünk, addig közöljük (alant a keretben) az ügyben ma délelőtt kiadott sajtóközleményt...

Sok-sok ígéret a múltban

Ahogy több ízben is cikkeztünk róla Leállt a 86-os főút építése – A kivitelezőnek elfogyott a pénze 2010. October 25. 16:28 , jó pár éve annak, hogy átadták a váti, majd a szelestei elkerülőt, és elkezdték építeni az elkerülőket Szombathellyel összekötő, bő kilenc kilométeres szakaszt. 2010 októberében aztán leállt a munka Leállt a 86-os főút építése – A kivitelezőnek elfogyott a pénze 2010. October 25. 16:28 , azóta várjuk a folytatást.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Tehetetlenség és bürokrácia a 86-os útjában

Ha a tervek szerint mentek volna a dolgok, már készen lenne a 2x2 sávos gyorsforgalmi út – mondja Ipkovich György, volt miniszteri biztos.

Vége lesz a Savaria Stonehengenek?

Augusztus elején veszi kezdetét az M85-M86-os út építése.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet