Bréking: Felmondott a Savaria Karnevál szervezésével megbízott cég vezetője

Információink szerint hatalmi harc van a háttérben. Kérdés, mi lesz most a karnevál szervezésével.

Váratlanul jött a hír, hogy beadta felmondását Vörös-Borsody Csilla, a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. ügyvezetője. Úgy tudjuk, a felmondást elfogadták, de a felmondási időt le kell dolgoznia, mert a kft-nek jelenleg is futó programjai vannak.

Két dudás egy csárdában?

A Savaria Turizmus Kft-t hosszú vita után a januári közgyűlésen Azonnali hatállyal elbocsátották Mérei Tamást 2015. January 29. 08:31 bízták meg a Savaria Karnevál szervezésével. Nem sokkal később kiderült, hogy még nincs meg az idei karnevál időpontja Még nem tudni, mikor is lesz az idei Savaria Karnevál 2015. February 12. 18:24 , ami megkavarta az esküvők szervezésének rendjét is. Információik szerint még most sincs meg a végleges időpont.

Úgy tudjuk, hogy a felmondás mögött hatalmi harc van. A céghez ugyanis nem csak a karnevál szervezését, hanem annak korábbi szervezőit is áthelyezték, és a döntő szó továbbra is a karnevál vezetőjéé. Állítólag Vörös-Borsody Csilla kifogásolta, hogy nem kapott teljhatalmat, miközben az általa irányított cég szervezi a fesztivált. Egyes vélemények szerint felmondását zsarolásnak szánta, hiszen eddig erős politikai támogatottsággal rendelkezett.

Kérdés, hogy ez az ügy mennyiben akadályozza az idei karnevál szervezését, ami már most is csúszásban van.

Megpróbáltuk elérni Vörös-Borsody Csillát, de nem vette fel a telefont.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Még nem tudni, mikor is lesz az idei Savaria Karnevál

Két hétvége is szóba került, még esküvőket is elhalaszthatnak miatta. De soha nem volt még olyan, hogy februárban nem tudtuk az időpontot.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet