Skoda hajtott egy motor elé Gencsapátiban egy nehezen belátható kereszteződésben

A motoros észlelte az elé hajtó gépkocsit és erősen fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni. Az autóvezető elismerte a felelősségét és keserűen mondta, hogy korábban kértek már forgalomtechnikai tükröt a nehezen belátható kereszteződésbe.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt hétfőn Gencsapátiban, a Hunyadi úton.

A motorost a mentők kórházba szállították
TM/Nyugat.hu

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Szombathely irányába tartott egy Suzuki motorkerékpár, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalról egy Skoda hajtott be a kereszteződésbe egy névtelen útról.

Főúton, kanyarban érkező Suzuki motor elé kanyarodott egy Skoda Gencsapátiban
TM/Nyugat.hu

A motoros vészfékezett és az ütközés előtt eldőlt a motorral, amit a becsapódás előtt elengedett.

Érkező Suzuki motor elé kanyarodott egy Skoda Gencsapátiban
TM/Nyugat.hu

A Suzuki a Skoda hátuljának sodródott. A motoros lábra tudott állni az esés után. A mentők kórházba szállították.

A motoros a becsapódás előtt elengedte a motort - egy Skoda hajtott elé
TM/Nyugat.hu

Az autót vezető férfi elmondta, hogy elismeri a felelősségét a balesetért és nagyon sajnálja a történteket, reméli, hogy a motoros minél előbb felépül.

Kanyarban érkező Suzuki motor elé hajtott egy Skoda Gencsapátiban
TM/Nyugat.hu

Hozzátette, hogy a kereszteződés nagyon nehezen belátható. Amikor a felesége vele utazik, akkor kiszáll, átmegy a túloldalra és segíti a balra kanyarodást. Most azonban egyedül volt az autóban és amire észrevette az érkező motorost, addigra késő volt.

Érkező motor elé kanyarodott egy Skoda Gencsapátiban
TM/Nyugat.hu

A férfi elmondta azt is, hogy korábban már kérték a polgármestert, hogy szereljenek fel forgalomtechnikai tükröt a kereszteződésbe, de ez eddig nem történt meg, pedig sokkal biztonságosabb lenne a kihajtás a Hunyadi útra.

Kanyarban érkező Suzuki motor elé hajtott egy Skoda Gencsapátiban
TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló