Két skorpiós kick-boxer is dobogóra állhatott a hétvégén

Vörös Márton és Cseszneg Ádám is megmutatta Esztergomban, hogy mit tud.

Szép eredményekkel tért haza a Skorpió Kick-box SE a hétvégén Esztergomban rendezett Utánpótlás Kick-box Magyar Bajnokságól, ahol több mint 250 induló mérettette meg magát három szabályrendszerben.

Vörös Márton junior -69 kg pontfighting szabályrendszerben 3. helyen végzett, Cseszneg Ádám junior -84 kg light-contactban és kick-light szabelyrendszerben is 2. helyezett lett.

Vörös Márton és Cseszneg Ádám
Skorpió Kick-box SE

Márton egy nagyon szoros meccset vívott Hunyadis ellenfelével a döntőbejutásért, de sajnos a vége nem úgy alakult, ahogy a vasiak szerették volna, így meg kellett elégedniük a 3. hellyel.

Ádám light contact szabályrendszerben és kick-ligtban is ugyanazzal a szegedi fiúval döntőzött. Mindkét meccs nagyon szoros volt, Ádám becsülettel küzdött, de sajnos a végén egy picivel jobbnak látták a bírók az ellenfelét, így egy ezüst maradt számára.

Cseszneg Ádám dobogón
Skorpió Kick-box SE

„A versenyzők teljesítményével elégedettek lehetünk, egy kis szerencsével és nagyobb koncentrációval, még ennél is szebb eredmény születhetett volna” – mondta lapunknak Takács Tibor vezetőedző.

Skorpió Kick-box SE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport