Ismét kicsúszásos baleset történt Szombathely és Nárai között

Nyálkásak, csúszósak az utak.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Szombathely közelében, kedden.

Pályaelhagyásos baleset Szombathely közelében
TM/Nyugat.hu

Egy Suzuki személyautó érkezett Nárai felől a kanyargós útszakaszra. Az autó megcsúszott és a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd az oldalára dőlt.

A mentőknek nem kellett kórházba szállítaniuk a sofőrt
TM/Nyugat.hu

A gépkocsit vezető férfi nem sérült meg a balesetben. Mivel valaki mentőt hívott, így a helyszínen megvizsgálták, de nem kellett kórházba szállítani.

Pályaelhagyásos baleset Szombathely közelében
TM/Nyugat.hu

"Nem hajtottam gyorsan, a légzsák sem nyílt ki. Mint kiderült, az úttest nyálkás, csúszós volt ezen a szakaszon. Érdekes, hogy sodródás közben eszembe jutott, amit az egyik élő adásában hallottam, hogy nem kell félni az útszéljelző oszlopoktól való ütközéstől, mivel gyengített a tövük,  ezért meg sem próbáltam kikerülni azt. Ez szerencse is, mivel szemből autó érkezett" - mondta el a járművet vezető férfi.

Balra ívelő kanyarban csúszott meg a gépkocsi
TM/Nyugat.hu

A helyszínre érkező útellenőr ellenőrizte az aszfaltot. A burkolatra cseppentett vegyszer kimutatta, hogy korábban felszórták sóval az utat.

Az úttestre spriccelt indikátor azonnal kifehéredett, ami a só jelenlétét mutatja
TM/Nyugat.hu

A burkolat sónedves volt, ezen csúszott meg az autó.

Ebben a kanyarban minden évben több pályaelhagyásos baleset történik
TM/Nyugat.hu

Ezen az útszakaszon minden évben több pályaelhagyásos baleset történik. 60 km/órás sebességkorlátozás van érvényben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló