Két meccsre kötött szerződést az új stadionnal a Haladás focicsapata

Költözhetnek a HVSE szakosztályai is, de mindez 8-10 milliójába kerül a városnak.

A múlt hét elején írtuk, hogy nem tud megegyezni Nem tudnák kifizetni a bérleti díjat, nem használhatják a sportolók az új szombathelyi stadiont 2017. November 13. 14:26 a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. a Haladás VSE-vel és a Haladás Labdarúgó Kft-vel a bérleti díjról. És ezért nem használhatják Nem csak az utánpótlás labdarúgóit nem engedik be a Haladás Sportkomplexumba 2017. November 12. 15:45 a két hete átadott Rend és fegyelem - na meg nyugat-európai futballkultúra 2017. November 09. 08:28 új stadiont a sportolók.

Avatómeccs az új stadionban
Bonyhádi Zoltán

A városi közgyűlés szeptemberben megszavazta ugyan, hogy é vi 145 milliót ad Évi 145 milliót fizet az önkormányzat, hogy egyesületei használhassák az új stadiont 2017. September 21. 21:29 a HVSE-nek és a futballcsapatnak a stadion bérleti díjára, de ez a pénz csak január 1-től lesz elérhető. A botrányt azonban sikerült megelőzni, néhány nappal ezelőtt aláírták a szerződést.

A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. közleménye szerint kedden a HVSE szakosztályai is megkezdhetik a beköltözést, hétfőn azt is bejelentették Szombathelyen lesz a Haladás-Ferencváros! 2017. November 20. 10:55 , Szombathelyen lesz a Haladás - FTC meccs, és már a jegyinfókat is közzé tették Jegyinfók az új szombathelyi stadion első bajnoki meccsére 2017. November 20. 15:51 . Információink szerint viszont a focicsapat nem költözik be, hiszen nekik csak az évből még hátralévő két meccsre van szerződésük.

Információink szerint ez a szerződés 8-10 millió forintjába kerül az önkormányzatnak, hiszen a csapatnak nincs pénze erre, és nagy botrány lenne, ha az új stadion átadása után máshol játszanák az NB1-es meccseket.

Még kérdéses, mi lesz jövőre, információink szerint a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. december 31-ig lesz az új stadion üzemeltetője, de állítólag nincs még jelentkező a feladatra. Az viszont már tisztán látszik, hogy az önkormányzatnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy a sportolók használhassák a sportkomplexumot. Amit, Puskás Tivadar polgármester stadionavatón elmondott szavai szerint

a város ajándékba kapott, mert jól viselkedett

.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet