Szabálytalanul előző kocsi miatt esett el egy motoros Sitke és Nagysimonyi között

A baleset előidézője elhajtott, de nem jutott messzire.

Az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett annak a Celldömölk felé tartó Suzuki motorkerékpárnak a vezetője, aki egy szabálytalanul előző Audi személyautó miatt fékezett rá a 834-es főúton, Sitke és Nagysimonyi között.

A fiatalember elesett a motorral. A gépkocsi vezetőjének feltehetőleg látnia kellett az esetet, de elhajtott a helyszínről.

Úgy tudjuk, hogy a szemtanúk megadták a gépkocsi rendszámát, a rendőrök pedig ez alapján keresték a sofőrt, akit nem sokkal később a 84-es főúton Sopron felé haladva, a Nádasdy híd közelében azonosítottak és megállítottak.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló