Szebenyi Péter-díjat kapott Várnainé Balogh Beáta a Történelemtanárok Egyletétől

Zrínyis pedagógiai munkája számos elemének köszönhetően.

"Hatalmas megtiszteltetésben volt részem ma a Történelemtanárok Egylete 33. konferenciáján. Miklósi László elnök méltatásában kiemelte Zrínyis pedagógiai munkám számos elemét, a Centropa Alapítvány és a Haver Informális Zsidó Oktatási Alapítvány - nál végzett tevékenységemet, és persze a közösségi médiában, a Bebihistory/ Bea néni históriás oldalán közzétett kreatív élmény-, múzeumpedagógiai ötleteimet. Mindezekért az Egylet a Szebenyi Péter díjat adományozta részemre." - olvassuk a kitüntetett Facebook-oldalán.

Várnainé Balogh Beáta
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek