Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Szebenyi Péter-díjat kapott Várnainé Balogh Beáta a Történelemtanárok Egyletétől

Zrínyis pedagógiai munkája számos elemének köszönhetően.

"Hatalmas megtiszteltetésben volt részem ma a Történelemtanárok Egylete 33. konferenciáján. Miklósi László elnök méltatásában kiemelte Zrínyis pedagógiai munkám számos elemét, a Centropa Alapítvány és a Haver Informális Zsidó Oktatási Alapítvány - nál végzett tevékenységemet, és persze a közösségi médiában, a Bebihistory/ Bea néni históriás oldalán közzétett kreatív élmény-, múzeumpedagógiai ötleteimet. Mindezekért az Egylet a Szebenyi Péter díjat adományozta részemre." - olvassuk a kitüntetett Facebook-oldalán .

Várnainé Balogh Beáta
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra