Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eltakarítják a zarkaházi kastély mögötti hatalmas szemétkupacot

A SZOVÁ-nak munkagépeket kellett bevetnie, az illegális hulladéklerakót egy hónapja fedezték fel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közel egy hónapja jártunk Hatalmas szemétkupac gyűlt össze a zarkaházi kastély mögött, Szombathelyen 2019. March 22. 12:25 Szentkirályon, ahol a zarkaházi kastély mögötti területen hatalmas, illegálisan lerakott szemétkupacot találtak a közelben lakók.

Szemétdomb Szombathelyen
A képre kattintva galériánkban megnézheti a hatalmas szemétkupacokat
Kovács Dávid
A bokrok tövében, a házfalak mellett szemétkupacok álltak, a lakossági hulladék keveredett autógumikkal, arrébb építési törmeléket halmoztak fel, mellette fekete zsákokba rejtették a levert csempéket.
Tóth Kálmán

Az utca utolsó házai mögött viszont kész szeméttelepet láttunk. Hatalmas kupacokban állnak a kidobott háztartási gépek, edények, olyan volt, mintha valaki ide hordta volna a lomtalanításon összegyűlt dolgokat.

Tóth Kálmán

A területre Tóth Kálmán, a választókerület városi képviselője kalauzolt el minket, most pedig arról számolt be, hogy elkezdődött a hulladék elszállítása, a szemétlerakó megszüntetése.

Nem könnyű a munka, a SZOVA munkagépeket vetett be, markolóval pakolják a szemetet a teherautókra.

A takarítás több százezer forintba kerül, de pontos adatot csak a munka befejeztével lehet tudni. De akkor jön majd a lényeg, meg is kell őrizni a terület tisztaságát, nehogy új szemétkupacokat hordjanak oda össze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra