Érdektelenségbe fulladt a szombathelyi Szent Márton Jótékonysági Bál

114 vendéget számoltunk össze, pedig nagy volt a készülődés.

Külön sajtótájékoztatót Szent Márton a buli! Újra lesz saját városi bálja Szombathelynek 2016. January 07. 20:50 is tartottak a bálról, ahol olyanok hangzottak el, hogy a városi bál mértéktartó és mértékadó, és hogy nem a mulatozás és a féktelen jókedv a lényeg, hanem a társasági együttlét, amivel példát szeretnének mutatni. És ez utóbbi sem sikerült igazán.

Szent Márton Jótékonysági Bál
Nem volt tolongás
Mészáros Zsolt

A személyzeten kívül összesen 114 jelenlévőt számoltunk össze, ebből hat volt díszvendég, akiknek nem kellett megvenniük a nem olcsó jegyet. Ez a társaság eltörpült az Agora MSH méretei között, ahol a lelátón 700 ülőhely van, a színpad előtti területen pedig többezer ember elfért volna. Az MSH gyakorlatilag kongott az ürességtől.

Szent Márton Jótékonysági Bál
A szombathelyi elit
Mészáros Zsolt

Pedig volt műsor és látnivaló bőven, Nagy Jonathan bűvész például egy üres dobozból varázsolta elő Puskás Tivadar polgármestert. Felléptek még: Lorigó TSE, Energy Dance Team, Ziskó Olivér, Savaria TSE, Danics Dóra. Az énekesnő az első szám után felszólt a személyzetnek hogy visszhangzik a terem, ha tudnak, kezdjenek vele valamit. A báli zenét a Spectrum Band nyomta.

Szent Márton Jótékonysági Bál
Puskás Tivadart elővarázsolják a dobozból
Mészáros Zsolt

A különteremben póker és rulettaszatokat is felállítottak, háromszor néztünk be, soha nem láttunk ott vendéget. A személyzet egyik tagja azt mondta, csak fotósok voltak kíváncsiak erre, és egy idősebb úr nézett be egyedül.

Szent Márton Jótékonysági Bál
A műsor látványos volt
Mészáros Zsolt

A politika azért képviseltette magát, ott volt párjával együtt Puskás Tivadar polgármester, Hende Csaba országgyűlési képviselő, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, Kocka Tibor alpolgármester, Balázsy Péter megyei jegyző, Takátsné Tenki Mária városi képviselő, valamint Veres András megyéspüspök.

Szent Márton Jótékonysági Bál
Danics Dórának nem tetszett a visszhang
Mészáros Zsolt

A bál jótékony célú volt, de nagyon úgy tűnik, hogy a bevétel a költségeket sem fedezi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!