Táncoló vasi talpak - videón a sárvári megyebál

Mozgóképeken is megmutatjuk, milyen volt az idei megyebál. Savaria TSE, Galaxy tánczenekar és Szandi, na meg a táncoló vendégek.

Videónk Kondora István, Sárvár polgármesterének köszöntő szavaival kezdődik, majd a Savaria TSE nyitótáncát követően a Galaxy Tánczenekar csábította a táncparkettre a vendégeket. Ahogy az a felvételen is látható, a sárvári polgármester és a Sárvári Gyógyfürdő igazgatója, Vancsura Miklós is az első sorokban ropták.

Az este sztárvendége Szandi volt, aki a közönséget is megénekeltette az asztalok között járva. Az Év Vasi Embere pedig - ahogy erről már videóval beszámoltunk - Király Gábor lett Király Gábor lett az Év Vasi Embere 2016. January 10. 01:20 . Ezzel zárul videó-összefoglalónk.

Vas Megye és Sárvár Város Bálja 2016.
Vas Megye és Sárvár Város Bálja 2016.
Tánczos Mihály

A tombolasorsoláson ismét kiderült, hogy dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere Fortuna kegyeltje. Simon Marcsi ugyanis több tomboláját is kihúzta. Az egyik nyereményt éppen Fehér Lászlótól, Celldömölk polgármesterétől vehette át a korábbi években is értékes nyereményeket begyűjtő politikus.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Így mulattak a fontos emberek Sárváron, valamint Szandi

A megye bálja idén sem szűkölködött túlgondolt ruhákban és kötelező táncmozdulatokban.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!