Karácsonytól szilveszterig: meghalt Damu Roland, és nem nyugszik a járvány

2021. utolsó hetének összefoglalója már az új évben.

Sajátos egy helyzet ez, az év ötvenkettedik - utolsó - hetére visszatekinteni már az új évből Olyan a hangulat ettől, mintha minden, amiről szó lesz, zárójelben lenne, mintha minden nagyon régen történt volna, pedig nem telt el több idő, mint máskor. De azért lezárjuk ezt a hetet, s vele az évet is, hogy holnaptól tiszta lappal indulhassunk az életben.

Az Opel-gyár dolgozói sztrájkot szeretnének Az Opel-gyár dolgozói sztrájkot szeretnének, mert akkor talán odafigyelnek rájuk a központban 2021. December 28. 19:00 , mert akkor talán odafigyelnek rájuk a központban. A gyár dolgozói fel vannak háborodva a hétvégi, túlóraként el nem számolt munka, a munkakörülmények és az alacsony bérek miatt, így sztrájkbizottság alakult az Opel-gyárban, mert sem a bértárgyalások, sem a kollektív munkaügyi megbeszélések nem jártak sikerrel.

Gyárlátogatás a szentgotthárdi Opel-gyárban
Bonyhádi Zoltán

Hogy legyen örömünk is: hivatalosan is lehet használni Hivatalosan is lehet használni Szombathely legújabb fitneszparkját 2021. December 29. 11:23 Szombathely legújabb fitneszparkját, a szombathelyiek akár év végi ajándékként is felfoghatják, hogy immár hivatalosan is lehet használni a gépeket. A kacifántos előzmények részleteibe nem mennénk bele, elég legyen annyi, hogy a tervek szerint már ősszel átadták volna a létesítményt, de közbejött egy kormányhatározat, amely miatt új engedélyt kellett kérni a parkra.

Víztorony sajtótájékoztató
Mészáros D. Zsolt

Indulásra kész a Blaguss Indulásra kész a Blaguss szombathelyi flottája 2021. December 30. 20:24 szombathelyi flottája - holnap már velük utazhat munkába. Ha nem nézte meg eddig, nézze meg most, hol, mikor vehet rá jegyet, bérletet.

Blaguss buszok
Facebook

Kis szomorú emlékezés i Horváth Zoltán emlékére égtek a gyertyák Szombathelyen 2021. December 30. 08:49 s volt, Horváth Zoltán emlékére égtek a gyertyák Szombathelyen. Tizenkét évvel ezelőtt, autóbalesetben hunyt el a kiváló kosárlabdázó, Horváth Zoltán. Az “Égi center” emlékére égtek a gyertyák Szombathelyen, az Aréna Savariában.

Horváth Zoltán - gyertyagyújtás
Facebook

Meghalt Damu Roland Meghalt Damu Roland 2021. December 27. 09:16 . December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen. Decemberben került kórházba - immár másodszor néhány héten belül. A színész nagynénje, Éva akkor könnyeivel küszködve nyilatkozott a Blikknek: nagyon aggódott az életéért küzdő színészért, aki két oltás után koronavírus következtében került az intenzív osztályra. Maga hívott mentőt, mert a köhögéstől már levegőt sem kapott. Mélyaltatásban tartották, műtüdő lélegeztette. Éva és a színész ismerősei a legrosszabbtól tartottak, ami most bekövetkezett.

damu
Budaors.info.hu

Felakasztotta magát és meghalt Felakasztotta magát és meghalt a lukácsházi balesettől elszaladt sofőr - Fiattal hajtott árokba 2021. December 29. 16:11 a lukácsházi balesettől elszaladt sofőr. Balra kanyarodás közben árokba hajtott egy Fiat kisáruszállító Lukácsháza határában, a 87-es főúton. A sofőr kimászott az utasoldali ajtón és elszaladt. Körülbelül fél órával a baleset után egy autó állt meg a helyszínelő mellett és közölte, hogy lehet, hogy egy ember lóg egy villanyoszlopról, körülbelül háromszáz méterrel az út mellett...

Felakasztotta magát és meghalt a lukácsházi balesettől elszaladt sofőr - Fiattal hajtott árokba
TM/Nyugat.hu

Hogy lássuk, másnak miért jó: a NER-en innen és túl - Itt a leggazdagabb A NER-en innen és túl - Itt a legazdagabb 50 magyar friss listája 2021. December 30. 10:47 50 magyar friss listája, akik összesen 5446 milliárd forintnyi vagyon felett rendelkeznek. Tegnap jelent meg az újságosoknál a Forbes magazin legújabb milliárdos toplistája, amelynek élén továbbra is Mészáros Lőrinc áll. A szuper tehetséges magyar vállalkozó sikeresen megküzdött a koronavírus-járvány okozta gazdasági kihívásokkal és vagyonát sikerült tovább gyarapítania.

Jacht, tenger, hajó
Pixabay.com

Boldog új évet kívánunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely