Kordában tartotta az esőt a Korda-házaspár a Szentivánéj első napján Szombathelyen

Késő estére már alig látszott, hogy néhány órával azelőtt óriási zuhé csapott le a környéken. A nézők számát tekintve biztosan.

Péntek délután kezdetét vette a 2023-as Szentivánéji vigasságok Szombathelyen, az idén kétnapos rendezvény pedig hatalmas búcsú lett.

Szentivánéj 2023
Rengeteg ember az emlékműdomb alatt
Pataki Gergely

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A sztárfellépők neve legalábbis biztosan garancia volt erre. A tervek szerint az első nap lépett volna fel Szandi, Peter Sramek és a Korda-házaspár is. Az élet viszont néha olyan, hogy közbeszól, és ez most sem volt másképp. A szeszélyes időjárás miatt az énekesnő koncertjét hosszas spekulálás után lefújták Szandi produkciója elmaradt, de Peter Sramek koncertjét megtartják a szombathelyi Szentivánéji Vigasságokon 2023. June 23. 20:43 a szervezők.

Na de, vissza a péntek délutánhoz, amikor még jogosnak éreztük azt a feltételezésünket, hogy a korábban bejelentett eső-jég-szélvihar triumvirátus kihagyja az emlékmű környékét. Elsőre úgy tűnt, tényleg így lesz.

Aztán végül mégsem.

A környék már késő délután/kora este tele volt emberekkel, sokan már az óriási játékokon élvezték a nyár (?) boldog perceit, amiben csak a viszonylag váratlanul lezúduló eső jelentett akadályt Csúsznak a Szentivánéji Vigasságok programjai az időjárás miatt! 2023. June 23. 18:23 .

Szentivánéj 2023
Pataki Gergely

Ahogy viszont azt már fentebb említettük, szerencsére csak látszólag volt ez gond, hiszen, amint elkezdett kitisztulni az ég, úgy szállingóztak elő újra az érdeklődők.

Szentivánéj 2023
Pataki Gergely

Olyannyira, hogy az esti Korda-Balázs koncertre már teltházat is lehetett volna jelenteni. Este tíztől nagyjából 1000-1500 ember figyelte előbb a sztárvendég, Csonka András, majd a házaspár koncertjét.

Szentivánéj 2023
Korda György és Balázs Klári
Pataki Gergely

Bár az első, rövidre sikerült nap a koncert után véget ért, a rendezvénynek még egyáltalán nincs vége. Ahogy arról korábban már beszámoltunk Szanditól az Első Emeletig – Miért pont ezek az előadók érkeznek a szombathelyi szentivánéjre? 2023. May 25. 13:07 , szombaton fellép többek között az Első Emelet és Gáspár Laci is. Persze ha nem mossa el az eső a második napot (is). - A képekre kattintva megnézheti galériánkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló