Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szeptemberben hétvégenként másként járnak az IC-k Szombathely és Budapest között

Mielőtt vonatra száll, mindenképpen nézze meg a módosított menetrendet.

Budapesten, a Keleti pályaudvaron vágánykorszerűsítések miatt szeptemberben, hétvégenként módosított menetrend érvényes. A Keleti pályaudvaron a már épülő Keleti – Kőbánya felső közötti harmadik vágányhoz új kitérő-, váltókapcsolatok építését végzik – közölte honlapján a MÁV Zrt.

A hegyeshalmi vonalon közlekedő soproni és szombathelyi IC-k a Keleti pályaudvar helyett a Déliből indulnak és oda érkeznek. Néhány vonat pénteken és hétfőn is Déli pályaudvarra, illetve néhány IC vonat csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.

A Budapest–Hegyeshalom vasútvonalról

 • Szeptember 3-tól 27-ig, hétvégenként 2 vonat kivételével a szombathelyi és soproni InterCity (IC) vonatok, továbbá egy késő esti G10-es járat a Keleti pályaudvar helyett a Déli pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. A 9318-as számú G10-es vonat 21:50-kor indul a Déliből.
 • A 912-es számú Borostyánkő és 932-es számú Tűztorony InterCity vonat hétfőnként is a Déli pályaudvarról indul – 6:15-kor, illetve 7:15-kor –, a 923-as számú Borostyánkő IC vonat Győrből 18:21-kor indul, péntekenként is a Déli pályaudvarra érkezik a Keleti helyett.
 • A 919-es számú Savaria IC vonat Győrből 7:03-kor indul és hétvégenként, a 911-es Claudius IC vonat Győrből 20:21-kor indul és péntekenként, illetve hétvégén is csak Budapest-Kelenföldig közlekedik.
 • A vasárnaponként közlekedő Szombathely–Győr–Budapest vonalon a mentesítő vonatok csak Budapest-Kelenföldig közlekednek.
 • További részletek a megváltozott menetrendről itt .

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos

  Tovább az oldalra