Szerdán délután ne lepődjön meg egy kiadós szombathelyi autókonvojon

A belvárosban demonstrálnak a gépjárművezető oktatók. Kedvezőbb adózást szeretnének.

Augusztus 17-én szerdán demonstrálnak a szombathelyi gépjárművezető-oktatók – közölte lapunkkal Fejes Tibor, az esemény szervezője.

A tervek szerint délután 6 órakor mintegy 30 autó és 5-6 motorkerékpár indul el a Claudius Szálloda előtti parkolóból, majd a menet rendőri biztosítással elindul a

Bartók krt. - Jókai krt. - Brenner krt. - Szt. Flórián krt. - Sorok utca - Kiskar utca - Kossuth utca - Bejczy utca - Thölöly utca - Wesselényi utca - Deák F utca Márc 15 tér

útvonalon, hogy aztán ismét összeálljanak a Sportház előtti téren.

A demonstrációvak azt szeretnék elérni, hogy adózás szempontjából ugyanabba az átalányadózási kategóriába (80/20%) kerüljenek, mint a taxisok.

Ha ez nem történik meg akkor a jogosítvány megszerzése a jelenleginél sokkal több pénzbe fog kerülni. Fejes Tibor úgy kalkulál, hogy a katás adózás ellehetetlenítése és a kedvezőtlen átalányadózás miatt Szombathelyen például akár 30 százalékkal is emelkedhetnek az óradíjak.

A felvonulás a rendőrség biztosítja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet