EU-képviselő Orbánéknak: "Szerencsére senki sem vesz komolyan már titeket"

„Orbán az elmúlt években kleptokráciává változtatta az országot, ahol a közpénz és az EU-s pénzek jelentős részét ellopják Orbán családtagjai és közeli barátai”.

A Transparency International az EU legkorruptabb Magyarország lett a legkorruptabb uniós tagállam January 31. 11:53 országának választotta Magyarországot. A magyar kormány erre azzal reagált, hogy miért nem a brüsszeli korrupcióval foglalkozott a szervezet.

Most Orbán Balázs, a miniszterelnök stratégiai igazgatója is kifejtette véleményét a Twitteren. Azt írta: „Magyarország alacsony értékelést kapott egy olyan listán, amit egy Soros által finanszírozott NGO készített. Micsoda meglepetés! Akad bárki, aki komolyan veszi őket?” - írja az rtl.hu .

Erre válaszolt Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő, aki azt írta: "Szerencsére senki sem vesz komolyan már titeket”.

A képviselő korábban, az rtl.hu-nak adott interjújában arról beszélt: „Orbán az elmúlt években kleptokráciává változtatta az országot, ahol a közpénz és az EU-s pénzek jelentős részét ellopják Orbán családtagjai és közeli barátai” .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek