Szólunk még egyszer: péntektől 3 hónapig nem járnak a vonatok Szombathely és Kőszeg között

Kezdődik a Szombathely – Kőszeg vasútvonal felújítása.

A Szombathely – Kőszeg vasútvonal korszerűsítése miatt 2021. július 2-től szeptember 29-ig Szombathely és Kőszeg állomások között valamennyi vonat helyett vonatpótló autóbusz közlekedik – emlékeztet friss közleményében a GYSEV Zrt., melyhez csatolták a vágányzári hirdetményt is a pontos részletekkel.

GYSEV Zrt.

Június elején jelentették be, Indul a Kőszeg-Szombathely-vonal 3,2 milliárdos felújítása, három hónapig vonatpótló buszok járnak 2021. June 01. 14:25 hogy indul a Kőszeg – Szombathely vasútvonal 3,2 milliárdos felújítása, emiatt pedig három hónapig vonatpótló buszok járnak ezen a vonalon.

A kőszegi állomáson többek között közös peront kap a vasúti és a buszközlekedés, P+R parkoló épül, lesznek új peronbútorok, LED-világítás és utastájékoztató-rendszer, a többi megállóhelyen pedig magasított peronok épülnek, esőbeállókkal, biciklitárolókkal, korszerű világítással, utastájékoztatással. Emellett pedig az egész szakaszon hézagnélküliek lesznek a sínek, az átjárókat átépítik és felújítják.

A munkálatokkal várhatóan 2022 első félévében végeznek, ameddig pedig szünetel a vasúti személyforgalom, vonatpótló buszok szállítják majd az utasokat. Ezek az alábbi helyszíneken lesznek elérhetők:

Vonatpótló autóbuszok Szombathely Kőszeg
GYSEV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos