„Önök nemcsak a város vezetésére, hanem ellenzéknek is alkalmatlanok”

Bokányi Adrienn tanácsnok ment neki nagyon a Fidesz-frakciónak a szombathelyi közgyűlésen.

Heves vitát hozott az energiaválság miatt kidolgozott takarékossági program a szombathelyi közgyűlés csütörtöki ülésén. Munkacsoportok és bizottságok munkájával dolgozták ki a 74 pontból álló programot, amit – a városvezető frakció hozzászólásai alapján – a bizottságokban a Fidesz képviselői is megszavaztak.

A közgyűlés előtti nap aztán a Fidesz-frakció olyan sajtótájékoztatót tartott, ahová csak a kormánypárti médiamunkásokat hívták meg, és ahol kijelentették, a program elfogadhatatlan, rosszul kidolgozott, és nem tudják támogatni.

A csütörtöki közgyűlésen heves vitát hozott Heves vita a szombathelyi közgyűlésben, a Fidesz-frakció nem támogatja a takarékossági programot 2022. September 29. 09:49 az ügy. A városvezető koalíció tagjai szerint a fideszesek központi utasításnak tesznek eleget, Nemény András polgármester azt mondta, a sajtótájékoztató elején elhangzottak szó szerint megegyeznek azzal, amit a soproni önkormányzat írt a takarékosságról. Gyurcsány miatt a felére csökkentik a közvilágítást Sopronban 2022. September 28. 18:30 A soproni városvezetés Brüsszelt, Gyurcsányt és a baloldalt hibáztatja az energiaválság miatt.

A vitában Tóth Kálmán, az Éljen Szombathely!-frakció vezetője politikai zavarkeltéssel vádolta a Fideszt, és felhívta a figyelmüket, hogy a választóikat is megsértik így.

Bokányi Adrienn tanácsnok szerint a fideszes képviselők arcán látszik, hogy kellemetlenül érzik magukat. „Önök nemcsak a város vezetésére, hanem ellenzéknek is alkalmatlanok” – mondta a tanácsnok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet