Hurrá! Visszatér a piacra Szombathely legendás lángososa!

Arról szóltak a hírek, hogy vége a hajnali gasztronómiai élvezeteknek...

Többször is foglalkozott már lapunk a szombathelyi vásárcsarnok felújításának anomáliáival. Nemrég örültünk egyet, hogy már keresik az új bérlőiket, Keresik a szombathelyi vásárcsarnok új bérlőit - Két halast is várnak 2021. July 28. 18:53 aztán meg szomorkodtunk, hogy a felújított kettes csarnokban szinte rárohad az emberekre a ruha a hőség miatt. „Kibírhatatlan, szauna, pokol” – mondják a vevők és az árusok a szombathelyi vásárcsarnokról 2021. August 03. 11:19

Közben pedig szárnyra kapott egy olyan pletyka is, hogy Szombathely kedvenc lángossütő mestere, a piac legendás alakja, Porpáczy Gábor örökre lehúzza a rolót. A legendás lángosossal egyébként lapunk is készített egy interjút még 2012-ben, melyet itt A fiatalok is majszolják a legendás piaci lángost 2012. March 06. 08:08 olvashatnak el.

Lángos
Porpáczy Gábor lángossütő mester még 2012-ben.
Mészáros Zsolt

A pletyka pedig gyorsan terjedt, olvasóink is aggódva kérdezték szinte minden piaccal foglalkozó cikkünk alatt: visszatér-e a lángosos?

Ezen felbuzdulva utánajártunk az ügynek, megkérdeztük Polákovics Mariettát, a vásárcsarnok igazgatóját.

A válasznak pedig mindenki örülhet, hiszen mint megtudtuk, Porpáczy Gábor átmenetileg van csak kényszerpihenőn, mert a kettes csarnokban nem tudtak neki megfelelő üzletet biztosítani - megoldhatatlan volt a hő- és szagelszívás.

Viszont az új csarnokban már minden készen áll a friss lángosok készítéséhez. Mint a vásárcsarnok igazgatója mondta, már napi szinten egyeztetnek Gáborral a részletek miatt.

Lángos
Az a híres lángos.
Mészáros Zsolt

Szóval mindenki megnyugodhat, visszatérnek a legendás lángosok a megújult csarnokba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely