Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hurrá! Visszatér a piacra Szombathely legendás lángososa!

Arról szóltak a hírek, hogy vége a hajnali gasztronómiai élvezeteknek...

Többször is foglalkozott már lapunk a szombathelyi vásárcsarnok felújításának anomáliáival. Nemrég örültünk egyet, hogy már keresik az új bérlőiket, Keresik a szombathelyi vásárcsarnok új bérlőit - Két halast is várnak 2021. July 28. 18:53 aztán meg szomorkodtunk, hogy a felújított kettes csarnokban szinte rárohad az emberekre a ruha a hőség miatt. „Kibírhatatlan, szauna, pokol” – mondják a vevők és az árusok a szombathelyi vásárcsarnokról 2021. August 03. 11:19

Közben pedig szárnyra kapott egy olyan pletyka is, hogy Szombathely kedvenc lángossütő mestere, a piac legendás alakja, Porpáczy Gábor örökre lehúzza a rolót. A legendás lángosossal egyébként lapunk is készített egy interjút még 2012-ben, melyet itt A fiatalok is majszolják a legendás piaci lángost 2012. March 06. 08:08 olvashatnak el.

Lángos
Porpáczy Gábor lángossütő mester még 2012-ben.
Mészáros Zsolt

A pletyka pedig gyorsan terjedt, olvasóink is aggódva kérdezték szinte minden piaccal foglalkozó cikkünk alatt: visszatér-e a lángosos?

Ezen felbuzdulva utánajártunk az ügynek, megkérdeztük Polákovics Mariettát, a vásárcsarnok igazgatóját.

A válasznak pedig mindenki örülhet, hiszen mint megtudtuk, Porpáczy Gábor átmenetileg van csak kényszerpihenőn, mert a kettes csarnokban nem tudtak neki megfelelő üzletet biztosítani - megoldhatatlan volt a hő- és szagelszívás.

Viszont az új csarnokban már minden készen áll a friss lángosok készítéséhez. Mint a vásárcsarnok igazgatója mondta, már napi szinten egyeztetnek Gáborral a részletek miatt.

Lángos
Az a híres lángos.
Mészáros Zsolt

Szóval mindenki megnyugodhat, visszatérnek a legendás lángosok a megújult csarnokba.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely