Egy nyolcosztályos szombathelyi gimnázium az országos Top5-ben

Na, vajon melyik?

Három budapesti, egy győri és egy szombathelyi gimnázium került a HVG 2023-as rangsorába a nyolc évfolyamos képzést is kínáló középiskolák közül – írja az Eduline.hu.

Nem nehéz kitalálni, hogy a szombathelyi iskola az ELTE Bolyai Gimnázium, amely rendszeresen előkelő helyen végez az iskolák közötti versenyekben. Most kategóriájában az 5. helyen végzett.

Érettségi a szombathelyi ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban (2022).
Mészáros D. Zsolt

Az első helyre most a fővárosi ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium futott be, amit a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium került és a Deák Téri Evangélikus Gimnázium követ.

A Bolyai előtt a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium található a negyedik helyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet