Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felmondtak a szombathelyi városi tévé volt igazgatójának

Szöllősi Iván kétszer is volt igazgató, legutóbb a közgyűlés fideszes többsége nevezte ki, majd váltotta le.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Információink szerint hétfő délelőtt közölték a városi tévében Szöllősi Ivánnal, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt munkájára, a felmondást nem indokolták.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Szöllősi nem sokkal a tévé 1990-es indulása után kezdett el ott dolgozni, operatőrként. 1999-ben egy rövid ideig megbízott igazgató volt. A 2009. februári városi közgyűlésben Konszenzusos költségvetés Szombathelyen – Látszatbéke a közgyűlésben 2009. February 26. 22:00 az akkor már többségben lévő Fidesz szavazataival leváltották a tévé akkori igazgatóját, Váradi Gábort, helyére 2011-ig Szöllősi Ivánt nevezték ki.

Szöllősi Iván az utóbbi években vezető operatőrként dolgozott
Mészáros Zsolt

A 2011. májusi közgyűlésen Összevonnak három iskolát, megszűnik a Szent-Györgyi - Közgyűlési blog 2011. May 26. 09:02 aztán Velencei Pálra bízták az igazgatói tisztséget, de ő sem töltötte be azt sokáig, 2012 decemberében kapta meg megbízatását Koczka Tibor a szombathelyi városi tévé új igazgatója 2012. December 14. 17:20 Koczka Tibor, a jelenlegi igazgató.

Nem hivatalos információk szerint Szöllősi szabadidejében videófelvételt készített egy ellenzéki politikus családi eseményén, és sokak szerint ez válthatta ki, hogy megváltak tőle. A felmondás egyébként nagy meglepetést okozott a tévénél, úgy tudjuk, semmiféle előzmény nem utalt rá.

Szöllősi Ivánt többször is megpróbáltuk elérni telefonon, sajnos, hiába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Koczka Tibor a szombathelyi városi tévé új igazgatója

Vagyonelkobzás, börtön, feljelentésgyár. A szokásos közgyűlés utáni sajtótájékoztatókon jártunk.

Összevonnak három iskolát, megszűnik a Szent-Györgyi - Közgyűlési blog

A képviselők népszavazásra vonatkozó javaslatát lesöpörték az asztalról, de egy magánszemély már jelezte, kezdeményezi annak kiírását. Új igazgató a VTV, a Zrínyi, és a kámoni iskola élén.

Konszenzusos költségvetés Szombathelyen – Látszatbéke a közgyűlésben

Történelmi pillanatnak nevezte a polgármester a költségvetés egyhangú megszavazását. De aztán kiderült, bőven parázslik a politikai és személyi szembenállás izzó zsarátnoka. A zárt ülésen például leváltották a városi tévé igazgatóját.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés