Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathely volt alpolgármestere újra képviselő lett

Koczka Tibor Molnár Miklós helyét vette át a közgyűlésben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint már beszámoltunk róla, a szombathelyi közgyűlést elhagyta Molnár Miklós, miután kineveztek a Vasívíz Zrt. vezetőjének. Erről részletesen itt olvashat Már biztos: Koczka Tibor veszi át Molnár Miklós helyét a szombathelyi közgyűlésben February 19. 10:40 .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Kérdéses volt, ki kerül a helyére. Molnár a Pro Savaria egyesület listája alapján lett képviselő, tehát az egyesület jelölhette ki azt is, hogy ki üljön be a helyére. A lista második Helyén Balassa Péter, Jobbikos képviselő állt, ám a szervezet a harmadik helyen álló Koczka Tibort, az előző ciklus alpolgármesterét támogatta. (Balassa, illetve a Jobbik tiltakozott is ellene. A Jobbik szerint Balassa Pétert illetné Molnár Miklós megüresedett helye a szombathelyi közgyűlésben February 21. 15:02 .)

Koczka Tibor
Mészáros D. Zsolt

Koczka ma délelőtt vette át a megbízólevelét, így a csütörtöki közgyűlésben már ő ül Molnár helyén

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés