Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen gyűltek össze a független civilek

A Szabad Terek hálózata a múlt héten Szombathelyen tartotta országos gyűlését. A Nyugat is tag, tehát ott voltunk.

A Szabad Terek független civileket, mint például a pécsi Emberség Erejével, a debreceni Alternatív Közösségek Egyesülete, vagy a szombathelyi Lét Szombathelyért Egyesület - és ide tartozik a Nyugat.hu-t kiadó Nyugat Média és Világháló Egyesület is -, valamint közösségi tereket (mint például a szombathelyi Bohém, a szegedi Grand Café vagy a budapesti Auróra stb.) köt össze egymással.

Szabad Terek országos gyűlése Szombathelyen
Az eseményen készült galériánkat a képre kattintva éri el.
Vida Júlia, Szabad Terek kommunikáció

Két éve jött létre, mikor alapítói számára világossá vált, hogy tenniük kell valamit a sokat támadott civil szféra megerősítése érdekében. Ezért a hálózat összetartó szövetségként támogatja tagjait azok társadalmi, illetve kulturális céljainak megvalósításában. Jelenleg 58 tagjuk van és 9 városban vannak jelen.

Szabad Terek országos gyűlése Szombathelyen
Középen Roznár Gyöngyi a Nyugat.hu főszerkesztője. Téma a kommunikáció a független médiumokkal | Az eseményen készült galériánkat a képre kattintva éri el.
Vida Júlia, Szabad Terek kommunikáció

Másfél napos találkozójuk során a Szabad Terek tagok elemezték az elmúlt időszakot, különös tekintettel arra, hogy hogyan hatott szervezeteikre és célközönségeik viselkedésére a pandémia. Ugyanakkor foglalkoztak jövőbeli terveikkel is, melyek között országon belüli együttműködések megvalósítása és határon túli partnerségek építése is szerepel.

A találkozónak a szombathelyi fiatal felnőttek kedvelt helye a Bohém Közösségi klub nyújtott teret.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra