Szombathelyen is indul az ellenzéki népszavazási aláírásgyűjtés

Hétfőtől több helyszínen is – itt megnézheti.

Az aláírásgyűjtés sok szempontból fontos, az egyik az, hogy a jövő évi országgyűlési választás napján ne csak a nemváltó óvodásokról lehessen népszavazni, hanem az ellenzék kérdéseiről is.

A kínai kommunisták Fudan egyeteme elleni népszavazás egyértelmű tiltakozás a Fidesz-kormány kétszínű politikája és a közpénz harácsolás ellen – írja Facebook oldalán Czeglédy Csaba.

Majd így folytatja: Az pedig, hogy az álláskeresési járadék ne csak maximum három hónap legyen, sok embernek segíthet, akik rendkívüli helyzetben elvesztik munkahelyüket (lásd például tavaly tavasszal a COVID miatti leállás és amiatt munkahelyek ezreinek megszűnése).

Hétfő (12.20.) 13-16 óra Főtér (Király utca és Főtér találkozása, Mekinél)

Kedd (12.21.) 13-16 óra Főtér (Király utca és Főtér találkozása, Mekinél)

Szerda (12.22.) 10-16 óra két helyszín

Főtér (egyik helyszín, Király utca és Főtér találkozása, Mekinél) és Domus és Órásház között (másik helyszín)

Január háromtól minden nap lesz több helyszínen 18 óráig.

Ellenzéki aláírásgyűjtés
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet