Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi TDK a koronavírus esetről

Száz dolgozónak kezdték meg csütörtökön a tesztelését.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Újabb koronavírus fertőzött egy szombathelyi multinacionális cégnél - frissített August 13. 13:30 a mai napon a szombathelyi TDK üzeméből azt a hírt kaptuk, hogy az egyik dolgozónak pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A betegséget minden bizonnyal szüleitől kapta el, akik a közelmúltban Németországban jártak.

Lapunk megkereste a céget, ami csütörtök este megerősítette a hírt, emellett az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek.

A TDK sajtóközleménye:

„A TDK egyik kollégájánál a tesztelés pozitív eredménnyel zárult. Mivel a TDK számára munkatársai egészsége és biztonsága az elsődleges szempont, a vállalat haladéktalanul, még ma délután megszervezte a vállalaton belül az érintett területen dolgozó összes kolléga, mintegy 100 fő tesztelését, amelynek költségét a vállalat állja. A cél az, hogy a TDK minden lehetséges egészségügyi kockázatot kizárjon, és továbbra is biztonságos munkakörülményeket biztosítson minden kollégája számára.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés