Szörényi Levente is otthagyja Novák Katalin tanácsadói csapatát

Ő már a sorban a harmadik.

Szörényi Levente is távozik Novák Katalin tanácsadói csapatából - ezt ő maga jelentette be Facebook-oldalán.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

"A pályafutásom során eddig nem tapasztalt, most azonban felém irányuló gyűlöletcunami és „feszítsd meg” szavalókórus hatására felmondom a Tanácsadói Testületben betöltött szerepemet, amit pedig éppen azért fogadtam el tavaly, hogy a kultúra területén szerzett tapasztalataimmal támogassam a széles társadalmi egyetértés ügyét" - írta.

A zenész posztja végén megjegyezte, "sajnálom, hogy rajtam kívülálló okok miatt ez ellehetetlenült, egyúttal kérem, fontolja meg, hogy a kialakult helyzetben képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót."

Mint arról mi is beszámoltunk, az elmúlt 24 órában ketten is elhagyták Novák Katalin tanácsadói csapatát. Gundel Takács Gábor Gundel Takács Gábor otthagyja Novák Katalin tanácsadó testületét February 08. 17:43 és Lackfi János Lackfi János sem lesz Novák Katalin tanácsadója a továbbiakban February 09. 07:25 után Szörényi a harmadik, aki most elhagyja a testületet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet