Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hurrá-hurrá, szép, új zászlók vannak az SZTK tetején!

Szeretnénk azt gondolni, hogy nekünk is van ehhez egy kis közünk.

Pár hete, október 26-án jelent meg cikkünk Nagyon valószínű, hogy az ország legszakadtabb zászlajai alatt ünnepeltek a szombathelyiek 2016. October 26. 22:31 arról, hogy az SZTK tetején lévő két zászló – különösen az EU-s – nagyon rossz állapotban van, gyakorlatilag alig maradt belőlük valami. Azért volt különösen kellemetlen, mert három nappal előtte ezek alatt a zászlók alatt tartották a Március 15. téren az október 23-i ünnepségsorozat egyik megemlékezését. Nos, örömmel láttuk a napokban arra sétálva, hogy lecserélték a szakadt lobogókat. Akár a mi cikkünk hatására történt, akár nem, mi azért örülünk neki.

Új zászlók az SZTK tetején
Itt ugyan fel van tekeredve a zászlórúdra, de látszik, hogy új
Vágvölgyi Bálint

Korábban már többször előfordult, hogy egy-egy anyagunk után oldódtak meg helyzetek, problémák. Így kaptuk vissza a Király utcában a zebrát Visszakaptuk a Király utcai zebrákat! 2016. April 18. 18:56 , javult meg a közvilágítás a Gayer-parkban Újra fénylik a Gayer park - a Nyugat.hu jól teljesít 2014. January 29. 20:32 és lett hirtelen látható egy parkolójegy-automata, nyírtak le Fő téri fákat Ezt (is) elintéztük! Újra lehet ülni a szombathelyi Fő téri padokon! 2014. August 10. 10:43 , kerültek le táblák, javult meg kerítés A Nyugat.hu ezt is elintézte! 2014. December 30. 13:25 , tűnt el a parlagfű, tömtek be kátyúkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra