Szuperaktívak voltak húsvéthétfőn a vasvári önkéntes tűzoltók

53 nőt locsoltak meg.

„2023.04.10-én 8:00-kor jelzés érkezett tűzoltóságunkra, hogy Vasváron és környékén erőteljesen hervadásnak indultak a hölgyek asszonyok.”

Ezzel a némileg szokatlan felvezetővel indít a Vasvár Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének Facebook-bejegyzése, hogy aztán gyorsan kiderüljön, hogy miről van szó.

Az egyesület tagjainak meglehetősen kemény napjuk volt húsvéthétfőn: 29 helyszínre vonultak ki és 53 hölgy esetében „locsolással megelőzték, meggátolták az aszalódási, hervadási, fonnyadási, töpörödési, stb. tünetek jelentkezését”.

A szövegből és a fotókból az derül ki, hogy a meglocsoltaknak sem volt könnyű dolguk, többek között a fagypont körüli hőmérséklet miatt sem, így ők fogyasztották leginkább a locsolóknak kínált pálinkát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű