Nélküled nem tudjuk megírni! Adód 1%-ával támogasd a Nyugatot!

Neked semmibe se kerül, a hiteles újságírás pedig most különösen fontos.

A személyi jövedelemadó 1%-áról való nyilatkozattétel határideje: május 20-a. Mi arra kérünk, hogy ezt címkézd a Nyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást.

Ez nem jelent plusz kiadást számodra, mert éves adóbevallásod elkészítésekor, a személyjövedelem (SZJA) adód 1%-át felajánlhatod valamilyen társadalmi ügyet szolgáló egyesületnek, alapítványnak. Ha viszont nem ajánlod fel, úgymond elveszik, ugyanúgy a közös „kalapba” kerül.

Vas megye első számú hírforrása, a Budapesten kívüli legnagyobb független hírportál a Nyugat.hu. Hírportálunk kiadója egy közhasznú szervezet, a Nyugat Média és Világháló Egyesület. Több mint 22 éve látunk el információval, foglalkozunk a problémáiddal és járunk utána fontos közéleti kérdéseknek. 1%-oddal abban segíthetsz, hogy ez így is maradjon!

 • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan. Ehhez Ügyfélkapu-azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod: Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószámuk 18889332-2-18.
 • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat, ide betettük neked a a 21EGYSZA sablonnyomtatványt. Ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, illetve a civil kedvezményezett adószáma mezőbe a következő számsort: 18889332-2-18.

  A nyomtatott nyilatkozatot postán, vagy a NAV ügyfélszolgálatain adhatod le. Bővebb tájékoztatóért kattints ide.

  Köszönjük Nektek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos