Nélküled nem tudjuk megírni! Adód 1%-ával támogasd a Nyugatot!

Neked semmibe se kerül, a hiteles újságírás pedig most különösen fontos.

A személyi jövedelemadó 1%-áról való nyilatkozattétel határideje: május 20-a. Mi arra kérünk, hogy ezt címkézd a Nyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást.

Ez nem jelent plusz kiadást számodra, mert éves adóbevallásod elkészítésekor, a személyjövedelem (SZJA) adód 1%-át felajánlhatod valamilyen társadalmi ügyet szolgáló egyesületnek, alapítványnak. Ha viszont nem ajánlod fel, úgymond elveszik, ugyanúgy a közös „kalapba” kerül.

Vas megye első számú hírforrása, a Budapesten kívüli legnagyobb független hírportál a Nyugat.hu. Hírportálunk kiadója egy közhasznú szervezet, a Nyugat Média és Világháló Egyesület. Több mint 22 éve látunk el információval, foglalkozunk a problémáiddal és járunk utána fontos közéleti kérdéseknek. 1%-oddal abban segíthetsz, hogy ez így is maradjon!

 • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan. Ehhez Ügyfélkapu-azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod: Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószámuk 18889332-2-18.
 • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat, ide betettük neked a a 21EGYSZA sablonnyomtatványt. Ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, illetve a civil kedvezményezett adószáma mezőbe a következő számsort: 18889332-2-18.

  A nyomtatott nyilatkozatot postán, vagy a NAV ügyfélszolgálatain adhatod le. Bővebb tájékoztatóért kattints ide.

  Köszönjük Nektek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos