Téli csodavilág a Fertő tó osztrák oldalán

Korcsolyázók siklottak a jégen.

Miközben szebbnél szebb képeket láthatunk a befagyott Balatonról, sajnos egyre kevesebb szó esik a másik gyönyörű tavunk, a Fertő tó téli arcáról. Bár magyar oldalról nehéz megközelíteni a tavat, a határtól csupán pár perces autóútra varázslatos tájba csöppenhetnek az arra látogatók.

Fertő tó télen
valaki éppen a befagyott tavon sétálgat. Kattintson a további képekért!
Kiss Csaba

Igaz, a tó környezetében lakunk, mégis sokszor képesek vagyunk elfelejteni, hogy az osztrák oldal milyen természeti, és épített kincseket tartogat számunkra. Bár a fagyos időjárás sokakat a lakás melegében tart, a látványért érdemes rétegesen felöltözni, aztán megcélozni a tópartot.

Fertő tó télen
Fertő tavi csodavilág. Kattintson a további képekért!
Kiss Csaba

Képgalériánkat Illmicben (Illmitz), és Pátfaluban (Podersdorf am See) készítettük!

Fertő tó télen
Fertő tavi csodavilág. Kattintson a további képekért!
Kiss Csaba

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria