Teljes útlezárás Szombathely külterületén: baleset történt

Két gépkocsi ütközött a Söpte felé vezető útszakaszon.

Az elsődleges információk alapján személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. július 6-án, 13 óra 55 perc körüli időben a 8639-es számú út 1-es kilométerszelvényében, a Söpte felé vezető útszakaszon, ahol egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet a munkálatok előrehaladtával fokozatosan tesznek majd szabaddá. A rendőrök a Söpte irányába tartó forgalmat a körforgalomnál elterelik, valamint a Söpte felől érkezőket Salköveskút felé irányítják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló