Légkalapáccsal törik fel a frissen lerakott térköveket a szombathelyi Széchenyi utcában

Egy lakó ki is használta a lehetőséget, és megmutatta, milyennek kellene lennie az utcának.

Újabb képekkel örvendeztetett meg miket olvasónk, aki közelről figyeli a szombathelyi Berzsenyi tér, Szily János utca és Széchenyi utca felújítását Megfojtja a szombathelyi belvárost a nagy felújítás 2017. May 20. 16:11 . Két héttel ezelőtt azt írta Hatalmas bosszúság a lakóknak és mérhetetlen kár az üzleteknek a szombathelyi Széchenyi utca felújítása 2017. July 12. 09:17 , mérhetetlen kárt és hatalmas bosszúságot okoz a májustól év végéig eltartó felújítás, most újabb fejleményről számolt be.

Virágokat ültetnek a Széchenyi utcában
Olvasó

Arról, hogy a hosszú munkával lerakott térkövek közül néhányat légkalapáccsal törnek össze, információi szerint azért, mert nem passzolnak a többihez, és egyenetlen lenne a járda felszíne. Helyükre méretre vágott térköveket hoznak majd.

Virágokat ültetnek a Széchenyi utcában
Olvasó

Olvasónk azonban gyorsan kihasználta a lehetőséget, virágokat vásárolt, és a munkásom ebédszünetében beültette azokat a kiszedett kövek helyére. Jelezve, hogy nem csak térkő-sivatagban lehetne gondolkodni, és egy kis trükkel barátságossá léehetne tenni az utcát.

Virágokat ültetnek a Széchenyi utcában
Olvasó

Levelében amúgy javasolja, hogy vonják be a lakosságot is az ötletelésbe, egyikük máris új akcióra készül:

Az egyik itt lakó például tevéket rendelt Afrikából, akik biztosan otthonosan éreznék magukat ebben az új kősivatagban.

Virágokat ültetnek a Széchenyi utcában
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet