Tilos kommentálni, véleményezni a közmédia videóit

A Kormányinfók felvételeihez már korábban sem engedte a hozzászólásokat az állami tévétársaság.

Letiltotta a közmédia a YouTube videómegosztóra feltöltött videóihoz való felhasználói hozzászólás lehetőségét, így például az M1 tévécsatorna Híradóját sem lehet véleményezni – vette észre a Media1 .

A csillagászati költségvetésből működő közmédia nem csak a politikai tartalmakhoz való hozzászólást korlátozta, hanem például az olyan tartalmaikhoz sem szabad véleményt fűzni, mint például, hogy „A mormota még hat hétig tartó telet ígért az Egyesült Államokban élőknek” , de még az időjárás-jelentést is tilos véleményezni - írja a portál.

Érdekesség, hogy a Kormányinfók felvételeihez már korábban sem engedte a hozzászólásokat az állami televízió. Akkor többen azt feltételezték, azért, mert sok kormánykritika került be a hozzászólások közé, és az MTVA jobbnak látta, ha ezek inkább nem kerülnek a plénum elé a videói alá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek