Titokzatos, hatalmas hangrobbanás rázta meg Heves vármegyét

A szeizmográf földrengéshez hasonló kilengést produkált, az ok egyelőre ismeretlen.

AZ ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumhoz több bejelentés is érkezett, amelyek szerint kedden délelőtt 10 órakor hatalmas rengés rázta meg Heves megye területét, Heves, Boconád, Átány, Tarnaörs térségében, írja a 444 .

Az obszervatórium részletes vizsgálat után bejelentette, a rengés nem földtani eredetű, valamiféle helyi oka lehet, az, hogy mi, eddig még nem derült ki.

A helyi mérőeszközök a térségben egy nagyobb, ismeretlen eredetű hanghatást rögzíthettek, ennek eredménye lehet a kilengés. Sőt, helyben többen jelezték, a hangba még az ablakaik is beleremegtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek