Több baleset is történt most az M1-esen

Biatorbágy térségében, az M0-ás autóút csomópontja közelében, a főváros felé vezető oldalon kell forgalmi akadályra kell számítani, valamint árokba csúszott egy nyerges vontató Győrújbarát térségében, a határ felé vezető oldalon.

A közútkezelő gépjárműjének hajtott, majd a szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M1-es autópálya 15-16-os kilométere között, Biatorbágy térségében, az M0-ás autóút csomópontja közelében, a főváros felé vezető oldalon - közölte szerda dél után a Katasztrófavédelem. A törökbálinti hivatásos és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók egy embert kisegítettek az autóból, és áramtalanítják a járművet.

Néhány perccel később jelezték, hogy árokba csúszott egy sódert szállító nyerges vontató az M1-es autópálya 119-120-as kilométere között, Győrújbarát térségében, a határ felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A mentés idején a forgalom mindkét sávon halad.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló