Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Több megyében berobbant már a negyedik hullám

Vas megye egyelőre nincs köztük.

Az utóbbi egy hétben lakosságarányosan több fertőzöttet találtak Nógrád megyében, mint Budapesten, azaz ott már berobbant a negyedik hullám - írja a Portfolio.hu.

A ma reggeli adatközlés alapján a 873 új fertőzöttből 262-őt Budapesten, további 135-öt Pest megyében, 50-et Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, 45-öt Győr-Moson-Sopron megyében, 44-et pedig Bács-Kiskunban regisztráltak.

Az elmúlt egy hétben pedig az 1917 új fertőzöttből 567 főt Budapesten, 303-at Pest megyében, 104-et Borsodban, 97-et Bács-Kiskunban, 91-et Csongrád-Csanád megyében találtak.

A járvány negyedik hulláma már itt van a nyakunkon. Nógrád megye rosszul szereplésében az is közrejátszott, hogy még az augusztus közepén közzétett adatok szerint itt volt az egyik legalacsonyabb volt az átoltottság, míg Budapesten a legmagasabb.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra